150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

82552 és el número triat per Creu Roja Alt Maresme, per a les participacions del Sorteig de Nadal.Amb l'objectiu de recaptar fons per  activitats i projectes que la Creu Roja desenvolupa a les poblacions de Fogars de la Selva, Tordera, Palafolls, Malgrat de MarSanta Susanna, Pineda de Mar i Calella.

La Creu Roja a L’Alt Maresme ha posat a la disposició de totes les persones que desitgin col·laborar amb l'entitat a través d'aquest sorteig, el numero 82552 fraccionat en paperetes de 3 € de la loteria de Nadal.

L'objectiu de la venda de participacions del sorteig de Nadal per Creu Roja és la recaptació de diners no finalista, que l'entitat empra en el desenvolupament d'activitats a l’Alt Maresme en benefici de les persones i col·lectius més vulnerables. Aquest any com ja hem fet amb la loteria de l’or, els beneficis seran utilitzats pel rebost d'aliments i per les beques menjador.


Les paperetes es poden adquirir a les oficines de la Creu Roja o troca al telèfon 937625411, a on li reservarem el número.

La Grossa pot caure en qualsevol lloc. Per exemple, aquí on estàs tu, i amb Creu Roja, a més, la sort també l'aconsegueixen els més necessitats.

Ja tens a la teva disposició, la loteria de Nadal en tots els centres de Creu Roja. Anima't i participa. La sort pot somriure't a tu i a les persones més necessitades.