150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

La Torre Agbar celebra el 150è aniversari de la Creu Roja amb una il·luminació commemorativa

 

n  La Torre Agbar mostrarà avui 8 de maig, entre les 9 del vespre i la mitjanit, un missatge de felicitació que es combinarà amb els emblemes de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja.

Amb motiu de la celebració del 150è aniversari de la creació de la Creu Roja al nostre país, la Torre Agbar mostrarà demà 8 de maig, entre les 9 del vespre i la mitjanit, un missatge de felicitació que es combinarà amb e

ls emblemes de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja.

Per tal de difondre aquesta iniciativa, la Creu Roja premiarà la millor foto que es faci demà a la nit a la Torre Agbar a través de les xarxes socials amb el hastag #creuroja150. La foto vencedora del concurs serà la portada a totes les xarxes socials de la Creu Roja i a la seva pàgina web.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, campanya que es va presentar dimarts i que vol implicar a tots els agents socials per fer front a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, especialment la infància. La campanya té el suport de la Fundació Agbar, entre d’altres, i es difon a les xarxes socials a través del hashtag #ellsnopodenesperar. 

Divendres, amb el Dia d’Europa

Com cada 9 de maig, la Torre Agbar mostrarà una il·luminació per commemorar el Dia d’Europa. Entre les 9 del vespre i la mitjanit, un missatge commemoratiu es combinarà amb una animació amb el color blau de fons i les 12 estrelles grogues que simbolitzen els ideals d’unitat, solidaritat i harmonia entre els pobles d’Europa.

Amb aquesta iniciativa, la Torre Agbar continua amb el seu calendari d’il·luminacions singulars que ofereix a la ciutadania de Barcelona coincidint amb diverses dates significatives del calendari: la propera, per al Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny. Trobareu el calendari d’il·luminacions d’aquest edifici emblemàtic de Barcelona al webwww.torreagbar.com.