150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

Prop d'un centenar de persones assisteixen a un sopar solidari amb la Creu Roja a Barcelona

Els fons recollits en el sopar solidari, un total de 2.234 euros, es destinaran al projecte dels kits de suport social de la Creu Roja a la ciutat de Barcelona.  

Prop d'un centenar de persones han assisit al sopar solidari amb la Creu Roja, que s'ha celebrat aquest dijous 31 de gener, al Col·legi de Metges de Barcelona. Duran el sopar, organitzat per iniciativa de l'empresa Cia Catalana de Catering, s'han recaptat 2.234 euros, que es destinaran als kits de suport social de la Creu Roja a la ciutat de Barcelona. Aquest projecte pretén cobrir les necessitats alimentàries i bàsiques de les persones en situació de vulnerabilitat afectades per la crisi econòmica.

El sopar solidari ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de la Creu Roja a la ciutat de Barcelona, Mercè Torres, i el representant del Col·legi de Metges Xavier de las Cuevas. Els responsables de la Creu Roja i del Col·legi de Metges han estat els encarregats de presidir el sopar, que també ha comptat amb la col·laboració de

 


Noir, Pat Sauri, Temps de Luxe, Candelas, Vall d’Incles, Joieria Umbert, Turish Barcelona, Aamango i Marisol Molet i Cia Catalana de Catering.

Al llarg de la nit, s'han pogut recollir fons per al projecte kits de suport social gràcies a la venda d’entrades per al sopar i dels tickets per participar als sortejos dels productes oferts desinteressadament per les empreses col·laboradores.

Al llarg de 2012, la Creu Roja ha distribuït a la ciutat de Barcelona 8.584 kits de suport social, que han beneficiat més 15.000 persones.