150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

Fes-te'n Soci

Tú també pots ajudar a la Creu Roja Catalunya com a soci o sòcia a través d’una aportació econòmica que permet atendre als col.lectius més vulnerables, així com a desenvolupar els projectes humanitaris de la institució.

Pas 1: Registre d'alta
Has d’omplir el formulari d’alta indicant-nos les teves dades i la quota amb la què has pensat col.laborar per començar .Pas 2: Confirmació
Quan l’oficina rebi el teu formulari, comprovarà que tot és correcte i es posarà en contacte amb tu per comunicar-te la teva admissió com a soci de la Creu Roja. Per aquest motiu, és necessari que ens puguis facilitar un mòbil o bé un correu electrònic. Així, automàticament, rebràs un missatge que confirmarà la inscripció com a soci de la Institució.

En el cas de no facilitar cap de les dades esmentades, es tramitarà l’alta i es generarà el primer rebut per la primera setmana del mes següent. Aproximadament cinc setmanes més tard rebràs al teu domicili una carta de benvinguda amb el teu carnet que t’acredita com a soci de la Creu Roja.

Informació Relacionada

Enllaços: