150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

Fes-te'n voluntari

Pas 1: Sol·licitud online prèvia Per formalitzar la teva intenció de ser voluntari/ària, primer has d’omplir un formulari. No t’ho pensis més, esperem la teva sol·licitud!.

Formulari voluntariat

Pas 2: Sessió informativa o entrevista personal Aquesta sessió té per objectiu que puguis rebre informació general de la Creu Roja i de l’oferta d’activitats. També es tracta de fer una valoració conjunta de les possibilitats d’intervenció segons el perfil, la motivació i disponibilitat de cada persona, així com de les necessitats de cobertura de les diferents activitats de l’oficina local o comarcal de referència.

 

Pas 3: Formació Bàsica Institucional (FBI) Un cop feta l’entrevista, si vols continuar el procés d’incorporació com a voluntari/ària, és imprescindible que et formis sobre les bases de la institució. La formació bàsica et permetrà conèixer bé l’essència de la seva existència i cap a on volem anar. En finalitzar-la, t’hauràs d’examinar a partir d’un test, per demostrar-nos que tens les nocions bàsiques que mouen l’acció de la Creu Roja i, per tant, poder ser un dels seus voluntaris.