150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

Què és El Rebost

Promogut per l'Ajuntament de Pineda de Mar i gestionat per la Creu Roja, El Rebost és un projecte, on es distribueixen aliments, i on l’objectiu principal, és el de garantir a les persones més vulnerables del municipi una alimentació sana, equilibrada i variada.

El Rebost és, també, un projecte de voluntariat, compta amb un grup consolidat de 18 voluntaris, pero son més de 40 que col·laboren d’una manera o altre, de forma desinteressada.

El rebost, es un centre de distribució d’aliments, on es té en conte principalment la dignitat de les persones usuaries. Per aquest motiu, s’obta pel format de supermercat en les entregues d’aliments i s’organitza un sistema de punts que s’atorguen tant als aliments com a les famílies segons la seva situació socioeconòmica.

 

Contacte

  • C. Salvador Genis, 13 [Pineda de Mar]
  • Tel. 93.762.70.82
  • Horari d'atenció al públic:
  • De dilluns a divendres de 9h a 13h
  • Correu de contacte:   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

A qui atén

Es imprescindible que totes les persones  estiguin empadronades a la població, i són derivades dels   serveis socials a la Creu Roja, amb una fitxa, on hi consten les dades bàsiques de la família, la puntuació atorgada, la temporalitat de l’ajuda, la freqüència d’aquesta, a la primera, dia i hora d’entrega i un apartat d’observacions, ja que es té en conte, circunstàncies especials d’alimentació   (necessitats de llets especials, alimentació sense gluten….)

Vies d'accés

A través dels serveis socials de la població.

Tel. 93.767.15.60