150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

Formació en el Lleure

                                                                              

 

 

Diverses oficines comarcals de Creu Roja han desenvolupats una Escola d’Educadors pròpia, les quals pertanyen, totes elles, a l’Escola d’Educadors de Creu Roja Joventut, organisme encarregat d’homogeneïtzar les diferents formacions, temaris, titulacions, etc. que organitzen cada oficina comarcal.

L’Escola d’Educadors de Creu Roja Alt Maresme organitza diverses formacions relacionades amb el món del lleure al llarg de l’any.

Aquestes formacions tenen com a objectiu oferir eines, recursos i coneixements per aquells professionals i/o voluntaris interessats en el lleure educatiu, en qualsevol de les seves vessants.

Per aquest motiu s’organitzen cursos com:

curs de monitors/es en el lleure infantil i juvenil per aquells joves interessats en realitzar la seva tasca educativa de forma creativa i responsable. Per majors de 18 anys.
curs de directors en el lleure infantil i juvenil encarat a formar a persones que puguin ser futurs responsables d' activitats de lleure infantil i juvenil. Per majors de 23 anys amb experiència en el lleure, o monitors titulats.
curs de pre-monitors en el lleure infantil, que pretén formar joves de 14 a 17 anys interessats en el món del lleure infantil
curs de monitor de menjadors escolar, amb la voluntat d’oferir eines educatives per aquells que treballen amb infància en un menjador escolar. Per majors de 18 anys.
monogràfics, sessions i xerrades de diferents temàtiques però amb el denominador comú  de la infància i el lleure.
Totes aquestes formacions es realitzen a les oficines de Creu Roja Alt Maresme.