150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

Formació Bàsica Institucional

La Formació bàsica institucional (FBI) està adreçada a les persones que volen ser voluntaris i voluntàries de l'entitat, per donar-los a conèixer què és Creu Roja i sobre quins valors es fonamenta la seva actuació. 
Henry Dunant Ffundador de Creu Roja)

En els últims anys el voluntariat s'està convertint en l'alternativa més forta i eficaç envers la injusta vulnerabilitat a la que està exposada, encara avui dia, la major part de la població mundial. Es tracta d'una ilusionant mobilització cívica, a partir del compromís individual amb el dret a la dignitat de vida de cada persona, i desde la conducta solidària activa. Desde la seva opció institucional concreta, Creu Roja invita a participar en la construcció d'un món millor per a tots.

Aquesta formació recull la gènesi, la història i la filosofia (els principis fonamentals) de Creu Roja. Però també l'estructura, funcionament i activitat actual; en definitiva el projecte de treball real i concret en el que l'entitat desitja sumar totes les voluntats possibles.

Aquest curs es pot realitzar de forma presencial i/o "online" a través de l'aplicació que Creu Roja ha preparat amb aquesta finalitat. Es tracta d'una formació obligatòria per poder inciar qualsevol activitat de voluntariat dins de la institució.