150 anys d'emprenedors humanitaris

 

 

Voluntaris de la Creu Roja a L'Alt Maresme

 

La Creu Roja es mobilitza davant de la desaparició d’un triatleta a Calella

n  L’Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) de Recerca i Rastreig amb Gossos de la Creu Roja ha participat en el dispositiu per localitzar la persona desapareguda.

 

n  L’ERIE d’Intervenció Psicosocial ha donat suport emocional a la família del triatleta.

 

La Creu Roja s’ha mobilitzat durant el cap de setmana del 4 i el 5 de maig davant de la desaparició d’un triatleta a Calella. L’esportista, veí de Sant Celoni, s’estava entrenant per a la triatló Half Challenge Barcelona-Maresme, que se celebra el proper 19 de maig i va desaparèixer dijous a la tarda nedant per la platja de Calella. 

 

Davant de la seva desaparició, la Creu Roja ha activat aquest cap de setmana l’Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) de Recerca i Rastreig amb Gossos, que ha participat en les tasques de localització del triatleta desaparegut. Fins a 6 gossos de rastreig, ensinistrats per a la recerca de persones desaparegudes, han participat en aquest dispositiu, juntament amb un equip de voluntariat de 12 persones.

 

També ha participat en la recerca voluntariat de la Creu Roja a l’Alt Maresme i el president d’aquesta assemblea comarcal s’ha traslladat fins al lloc dels fets per donar suport a l’equip de la Creu Roja. La cerca s’ha interromput aquest diumenge, 5 de maig, en no trobar l’esportista desaparegut. 

 

A més de participar en les tasques de recerca, l’entitat ha activat aquest cap de setmana

 

 l’ERIE d’Intervenció Psicosocial per atendre la família del triatleta. Concretament, s’ha desplegat un equip format per 2 professionals de la psicologia i 4 del treball social.

 

A més de la Creu Roja,  han participat en el dispositiu de recerca, efectius de Salvament Marítim, Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Calella.